Tuinrenovatie

Hovenier Putten

Ervaring en vakmanschap

Vriendelijke tarieven

06-13282709

Uw tuin laten renoveren

Na jaren tuingebruik, omdat u weer eens wat ander wil of omdat u bij uw nieuwe woning een complete ravage aantreft, is tuinrenovatie op zijn plek. Hovenier Putten nam in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht al heel wat tuinen grondig onder handen. Het resultaat: een tuin als nieuw.

Het mooie aan tuinrenovatie is dat u voortbouwt op een bestaande tuin. Dat biedt een aantal voordelen. Vergeleken met een tuin nieuw aanleggen, bent u met tuinrenovatie goedkoper uit. Bestaande elementen, zoals planten, terrastegels en houtwerk, kunnen vaak hergebruikt worden. Ook hoeft u niet te wachten tot de tuin tot bloei komt. U geniet meteen van het resultaat!

Tuinrenovatie

Wat doen wij allemaal bij tuinrenovatie? Denk aan met oude betegeling een nieuw terras maken, planten verplaatsen, een kapotte schutting renoveren, boomstronken verwijderen en grond afvoeren. Allemaal best pittige klussen. Vaak maken wij een tuin eerst vlak of hogen deze op, zodat er zich een goede basis vormt.

Tuinrenovatie is natuurlijk best een ingrijpende gebeurtenis. Niet iets wat u elk jaar wilt! Wij adviseren u dan ook om uw tuin goed te laten bijhouden na tuinrenovatie.

Compleet vernieuwd van A tot Z

Tuinrenovatie

Overige Diensten

Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Sierbestrating & Houtwerk

Uw hovenier van A tot Z

Maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Ontdek ook uw mogelijkheden

Vrijblijvende offerte op maat

06-13282709

Wij informeren u graag

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met hoveniersbedrijf H. Schreuder. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Hoveniersbedrijf H. Schreuder

KvK: 66620902

Berlagelaan 115
2033 XS Haarlem

E-mailadres

Telefoon

06 - 13 28 27 09

Bel mij terug
close slider

Word teruggebeld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.