Tuinonderhoud

Hovenier Putten

Ervaring en vakmanschap

Vriendelijke tarieven

06-13282709

Wees lief voor uw tuin met tuinonderhoud van Hovenier Putten!

Een lust voor het oog, die net aangelegde tuin. Met tuinonderhoud houdt u hem ook zo mooi. Hovenier Putten komt in heel wat tuinen in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Bij tuinonderhoud komt heel wat kijken. Het kost tijd, is behoorlijk arbeidsintensief en vergt kennis. Zo weten wij precies wat bepaalde bomen, planten en bloemen nodig hebben en wanneer. Daarbij is het prettig als wij bijvoorbeeld uw terras met de hogedrukreiniger schoonspuiten, of zwaar tuinafval afvoeren. Vooral de eerste levensjaren van een tuin zijn belangrijk om de groei in goede banen te leiden.

Tuinen groeien en bloeien en ondergaan heel wat weersinvloeden in ons afwisselende vier seizoenen landje. De hoveniers van hoveniersbedrijf H. Schreuder zijn zeer ervaren in tuinonderhoud en gaan efficiënt te werk, met oog voor het complete plaatje. Het is gewoon onze passie! Wij komen bij zowel particuliere als zakelijke klanten langs.

Tuinonderhoud kunt u bij ons incidenteel afnemen of in de vorm van een aantrekkelijk onderhoudscontract. In dat geval kunnen wij anticiperen op alle seizoenen en handelen wanneer nodig.

N

Eenmalig onderhoud

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
h

Flexibele onderhoudscontracten

Overige Diensten

Tuinaanleg

Tuinrenovatie

Sierbestrating & Houtwerk

Uw hovenier van A tot Z

Maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Ontdek ook uw mogelijkheden

Vrijblijvende offerte op maat

06-13282709

Wij informeren u graag

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met hoveniersbedrijf H. Schreuder. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Hoveniersbedrijf H. Schreuder

KvK: 66620902

Berlagelaan 115
2033 XS Haarlem

E-mailadres

Telefoon

06 - 13 28 27 09

Bel mij terug
close slider

Word teruggebeld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.