Tuinonderhoud

Vriendelijke tarieven

Wees lief voor uw tuin met tuinonderhoud van Hovenier Putten!

Een lust voor het oog, die net aangelegde tuin. Met tuinonderhoud houdt u hem ook zo mooi. Hovenier Putten komt in heel wat tuinen in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Bij tuinonderhoud komt heel wat kijken. Het kost tijd, is behoorlijk arbeidsintensief en vergt kennis. Zo weten wij precies wat bepaalde bomen, planten en bloemen nodig hebben en wanneer. Daarbij is het prettig als wij bijvoorbeeld uw terras met de hogedrukreiniger schoonspuiten, of zwaar tuinafval afvoeren. Vooral de eerste levensjaren van een tuin zijn belangrijk om de groei in goede banen te leiden.

Tuinen groeien en bloeien en ondergaan heel wat weersinvloeden in ons afwisselende vier seizoenen landje. De hoveniers van hoveniersbedrijf H. Schreuder zijn zeer ervaren in tuinonderhoud en gaan efficiënt te werk, met oog voor het complete plaatje. Het is gewoon onze passie! Wij komen bij zowel particuliere als zakelijke klanten langs.

Tuinonderhoud kunt u bij ons incidenteel afnemen of in de vorm van een aantrekkelijk onderhoudscontract. In dat geval kunnen wij anticiperen op alle seizoenen en handelen wanneer nodig.

N

Eenmalig onderhoud

h

Flexibele onderhoudscontracten

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Hovenier Putten. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.