Tuinaanleg

Hovenier Putten

Ervaring en vakmanschap

Vriendelijke tarieven

06-13282709

Een écht mooi aangelegde tuin blijft vakwerk

Die tuin uit de brochure krijgt u met tuinaanleg van een echte vakman. De hoveniers van Hovenier Putten zijn van die vakmannen! De planning van het terras, de beplanting, de tuinaccessoires, het houtwerk, het moet uiteindelijk allemaal resulteren in een mooi geheel. Plaats, vorm, grootte, kleur en de seizoensgebondenheid van de beplanting spelen allemaal een rol.

Tuinaanleg is meer dan een tuin leeghalen en inrichten. Met een professioneel tuinontwerp met tuinplan leggen wij de basis voor uw droomtuin, van grondwerk tot beplanting tot tuinaccessoires. Want dát is wat wij ons ten doel stellen: u de tuin geven die bij u persoonlijk past. Dat verlengstuk van uw huis, waar u iedere keer weer aangenaam in vertoeft. Het maakt daarbij niet uit om welk type tuin het gaat. Een stadstuin, een landelijke tuin, een bedrijfstuin, romantisch of juist strak en modern. Met dezelfde liefde voor het hoveniersvak zetten wij elke droom om in werkelijkheid.

Soms komt het voor dat niet al uw wensen haalbaar zijn. Een hovenier bekijkt natuurlijk ook de praktische kant, u vooral de esthetische kant. Heel begrijpelijk! Wij komen dan altijd met een passend alternatief. Zo komt het plaatje dat u voor ogen had zo dichtbij mogelijk!

Overige Diensten

Tuinonderhoud

Tuinrenovatie

Sierbestrating & Houtwerk

Uw hovenier van A tot Z

Maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Ontdek ook uw mogelijkheden

Vrijblijvende offerte op maat

06-13282709

Wij informeren u graag

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met hoveniersbedrijf H. Schreuder. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Hoveniersbedrijf H. Schreuder

KvK: 66620902

Berlagelaan 115
2033 XS Haarlem

E-mailadres

Telefoon

06 – 13 28 27 09

Bel mij terug
close slider

Word teruggebeld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.