Tuinaanleg

Vriendelijke tarieven

Een écht mooi aangelegde tuin blijft vakwerk

Die tuin uit de brochure krijgt u met tuinaanleg van een echte vakman. De hoveniers van Hovenier Putten zijn van die vakmannen! De planning van het terras, de beplanting, de tuinaccessoires, het houtwerk, het moet uiteindelijk allemaal resulteren in een mooi geheel. Plaats, vorm, grootte, kleur en de seizoensgebondenheid van de beplanting spelen allemaal een rol.

Tuinaanleg is meer dan een tuin leeghalen en inrichten. Met een professioneel tuinontwerp met tuinplan leggen wij de basis voor uw droomtuin, van grondwerk tot beplanting tot tuinaccessoires. Want dát is wat wij ons ten doel stellen: u de tuin geven die bij u persoonlijk past. Dat verlengstuk van uw huis, waar u iedere keer weer aangenaam in vertoeft. Het maakt daarbij niet uit om welk type tuin het gaat. Een stadstuin, een landelijke tuin, een bedrijfstuin, romantisch of juist strak en modern. Met dezelfde liefde voor het hoveniersvak zetten wij elke droom om in werkelijkheid.

Soms komt het voor dat niet al uw wensen haalbaar zijn. Een hovenier bekijkt natuurlijk ook de praktische kant, u vooral de esthetische kant. Heel begrijpelijk! Wij komen dan altijd met een passend alternatief. Zo komt het plaatje dat u voor ogen had zo dichtbij mogelijk!

Altijd in goed overleg met u

Z

Tuinaanleg Putten realiseert uw droomtuin

Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Hovenier Putten. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.