Hoveniersbedrijf H. Schreuder

De groenste vingers van Putten en omgeving

Voor de groenste vingers gaat u naar hoveniersbedrijf H. Schreuder in Putten, opgericht door eigenaar Henk Schreuder. Zo iemand die op de basisschool al niet met de les bezig was, maar met de plantjes in de vensterbank. Na lestijd ging hij altijd meteen doen wat hij leuk vond: lekker in tuinen rommelen. Zodra het kon begon hij aan zijn hoveniersopleiding. Na 16 jaar in loondienst gewerkt te hebben startte hij in 2016 hoveniersbedrijf H. Schreuder, ook wel bekend als Hovenier Putten.

Hovenier Putten is van alle markten thuis

Of het nu gaat om sierbestrating, houtwerk, vijveraanleg of tuinonderhoud, de hoveniers van Hovenier Putten doen het allemaal even goed! De jarenlange ervaring resulteert elke keer weer in de meest uiteenlopende tuinen. Die ervaring wordt gecombineerd met up-to-date kennis van technieken en materialen en een uitgebreid arsenaal aan werkgereedschappen. Uw tuin is dus in vertrouwde handen bij hoveniersbedrijf H. Schreuder!

hovenier

Gelderland

Flevoland

Utrecht

Overijssel

hovenier
N

Tuinonderhoud

N

Tuinaanleg

N

Tuinrenovatie

N

Houtwerk voor de tuin

N

Sierbestrating

Wij gebruiken altijd de beste gereedschappen en werken uitsluitend met gediplomeerde hoveniers. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en uw wensen realiseren. We komen graag bij u langs om kennis te maken.

Henk Schreuder

Eigenaar

06-13282709

Wij informeren u graag

Ontdek ook uw mogelijkheden

Vrijblijvende offerte op maat

Uw hovenier van A tot Z

Maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Wilt u graag meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Hovenier Putten. Wij komen onder andere in regio Putten, Houten, Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht.